الاثنين، 5 مايو 2014

طريقة عمل الشيبسى بمختلف النكهات 2014

طريقة عمل الشيبسى بالجبنة

انا بحب الشيبسى جدا جدا وبالذات اللى بطعم الجبنة المتبلة ففضلت احاول كتير مرة احط جبنه بيضة و مرة جبنة رومى واخيرا عرفت ايه اللى يدى الطعم
تجيبى بطاطس شيبسى وتقطعيها شيبسى وتحطيها فى ميا بعدين تقليها و تصفيها او تجيبى البطاطس اللى قشرتها محمرة واسمها روزيتا وبعد ما تقلى تحطى عليها
ملح + بصل بو

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونةالموسوعة العلمية2013